Lessen in een (kleine) groep volgen is erg leuk en leerzaam. De groepscursussen tellen drie tot zes deelnemers, zo blijft de groep lekker klein en kunnen wij intensief werken met veel aandacht voor ieder cursist(e).

Er worden voortdurend nieuwe groepen gevormd, naar aanleiding van nieuwe aanmeldingen en bestaande cursisten die willen doorstromen. Instromen in bestaande groepen is mogelijk. De groepscursussen worden overdag gegeven, op maandagen, dinsdagen of woensdagen. Neem contact met mij op voor meer info over lopende en geplande cursussen.

Een standaard groepscursus bestaat uit 12 lessen van 2 uur. De lessen vinden plaats bij ScandiTaal in den Haag (Zeeheldenkwartier) en/of op het mediaplatform Zoom, op een wekelijkse basis. Een cursus behandelt 1 niveau volgens het leerplan noors voor anderstaligen (A1, A2, B1, B2, C1, C2). De kosten bedragen € 720 (Btw-vrijgesteld). De lesboeken moet je zelf kopen, ik kan ze voor je bestellen of je kunt het zelf doen via een nederlandse boekhandel. De boeken zijn ook allemaal verkrijgbaar bij denoorseboekwinkel.nl. Alle ekstra lesmateriaal is in de prijs begrepen.