Cursus noorse taal, gecombineerd met leuke en spannende activiteiten, zoals bergwandelen, vissen op zee, fietsen en meer in adembenemend Noord-Noorwegen. Voor de echte natuurliefhebber!

Volgend cursus: 06-11 augustus 2023

Deze kleinschalige 6-daagse cursus vindt plaats in mijn geboortedorp, Grovfjord,  in Noord-Noorwegen, ongeveer 40 km van Harstad/Narvik Luchthaven.  Je vliegt vanuit Oslo op vliegveld Harstad/Narvik (sas.no of Norwegian.no) en wordt daar opgehaald met de auto. Je logeert in een hut aan een prachtige meer, in een eigen slaapkamer of gedeeld met 1 ander persoon (stellen). De lessen noors zullen in de ochtenden ingepland worden, zodat er voldoende ruimte is voor activiteiten erna. Je krijgt ook praktische opdrachten, waardoor je in contact met de locale mensen komt. Bij de zomercursus van 2023 zijn er nog  plekken vrij, dus geef je snel op of neem contact op voor meer info erover!

De lessen worden afgestemd op het niveau van de cursisten. De activiteiten plannen wij ook samen in, na de hand van belangen en wensen van de cursisten.

De lessen noors worden verzorgd door Elisabeth Opsahl; ik, dus 🙂

De kosten voor deze cursus bedragen € 1200 per cursist. Dit is inbegrepen: Halen/brengen vliegveld Harstad/Narvik (aankomst namiddag/avond 5 augustus of ochtend 06 augustus), overnachting 6 nachten 06 – 11 augustus, met mogelijkheid om een ekstra overnachting te boeken, tot 12 augustus), 20 klokuren noorse les + alle lesmateriaal, praktijkopdrachten, minstens 4 begeleide activiteiten (bergwandeling, vistocht (boothuur niet inbegrepen), zee-kajakken, fietstocht, stadswandeling Harstad/Narvik behoren tot de mogelijkheden). Exclusief vliegreis Harstad/Narvik.

Ga naar Contact en mail of bel mij voor meer info over de zomercursus 2023.